Лазерна епилация

Професионален апарат за лазерна епилация с 20 000 000 импулса и НЕМСКИ лазерни барове!

Предимства:
1. Немски лазерни барове – интегрирани в накрайника, внесени от най-добрите доставчици в Германия, които имат изключително висока енергийна ефективност и дълъг живот.
2. Спот – 12 * 20 мм голям спот за третиране, който значително повишава ефективността на лечението. Никога не е било толкова лесно да се премахне нежеланото окосмяване.
3. Висока честота на повторение – Не само голям размер на светлинното петно, но също така и с висока честота на повторение, което увеличава ефективността до по-голяма степен. Докато начинаещ оператор ползва 1-3Hz, опитни оператори могат да използват 10 Hz.
4. Безкомпромисно охлаждане – Охлаждането е изключително важно за диодните лазери. Ние използваме полупроводници за охладителна система, вместо фрео. Това е благоприятно за околната среда, по-удобно и ефективно. Силата на  хладителната система е 800 вата.
5. Непрекъснат Работен режим – В лабораторията, той работи повече от 24 часа без проблем.
6. Програма Контролирана дължина на пулса – дължината на вълната е 808nm и ширината на импулса се контролира автоматично от програмата в съответствие с изобилие от експерименти и клинични проучвания.

Характеристики:
1. Лесен за използване интерфейс – предоставя някои енергийните настройки по подразбиране в зависимост от различни области и типове кожа. Ширината на импулса се контролира автоматично от програмата в съответствие с изобилие от
експерименти и клинични проучвания. Това е лесен за използване диоден лазер. Вие избирате зоната и вида на кожата, и започвате от безопасна стойност на енергията по подразбиране.
2. Микроканална система за охлаждане – Остраняването на потока от високи температури е основен фактор при диодната лазерна система, особено с такава висока мощност. Микроканалната система е подходяща за отвеждане на топлината, тъй като осигурява голям пренос на топлина площ . Лазерните барове вече не е лесно да се счупят. Накрайникът е много траен. Оптимален комфорт по време на лечението е само едно от многото допълнителни предимства.
3. Не просто добър дизайн, а перфектен отвътре – По-мощен, но изключително безопасен и комфортен. С Thermal Electronic Cooling модула и захранването, перфектно се вписват и немските барове. Това е една стабилна форма, където лазерен генератор и функцията на охлаждащата система са в перфектниа хармония, създавайки съвсем ново изживяване.

Технически параметри:

Тип лазер – Диоден
Дължина на вълната – 808nm
Работна площ – 20*12 mm
Дължина на пуса – 1-400 ms
Енергия – 1-160 J/cm2
Честота на пулса – 1-10
Дисплей – 8.4’ color touch LCD display
Охлаждане – водно-въздушно

Какво трябва да знаем за лазерната епилация

MED PRO ZION LASER-СУПЕР МОЩНА СИСТЕМА ЗА ПЕРМАНЕНТНА ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ

Система за лазерна епилация с диодна дължина на вълната.Особено подходяща е за третиране на зони с по-плътен и тъмен косъм и с по-гъсто окосмяване,като крака,подмишници и интим,но също така се справя и с деликатното окосмяване на лицето,където космите са светли и тънки.

Диодите са с класическа дължина на вълната(808nm) и затова са считани за златния стандарт в лазерната епилация.

ZION LASER позволява работа и върху кожа с тен. Единственото условие е да не се ходи на плаж или солариум седмица преди и седмица след процедурата.Лазерът може да се използва дори върху много тъмна кожа,но тогава трябва да се прилага съвсем ниска енергия,което може да забави постигането на резултатите.

Това, което трябва да знаете преди лазерната епилация е, че е нужно космите да не бъдат махани от корен поне три четири седмици преди това.

Нужни са минимум 6 процедури,за да се премахне окосмяването и ефектът да се задържи дълго време.

Преди да отидете на лазерна епилация,космите трябва да са обръснати ден преди процедурата.

Бенките в зоната,която подлагате на обезкосмяване,не се третират.Лъчът минава около,но в никакъв случай бърху.

Не се минава и бърху татуировките-те също се заобикалят.

За да се подложите на процедурата е важно да не сте бременна,кърмеща,да нямате кожни алергии и заболявания,а не сте се излагали на слънце 7 дни преди и 7 дни след терапия, както и да не сте в цикъл, ако ще третирате зона интим.

При Лазерната Епилация,процедурите трябва да са на 30-40 дни при зона лице,45-60 дни за горната част на тялото и 60-90 дни за зона крака.При извършване на лазерна епилация на лице,се препоръчва слънцезащитен крем.

Ако извършите пълния курс на препоръчаните за вас процедури,то може да очаквате космите да станат първо много слаби, лесно да падат сами, да се забави растежът им и постепенно да се разредят до толкова ,че почти да изчезнат.Няма технология,която да премахне 100% от окосмяването завинаги.Максималният ефект ,който може да се постигне е редуциране на окосмяването до 90% за период до 10-12 години.

За всякакви въпроси,може да се обърнете към нашите специалисти на място или на телефон 0878 676064.Ще получите адекватни отговори и любезно отношение.

Ценова листа - Жени

Горна устна 15 лв.
Брадичка 15 лв.
Скули 20 лв.
Цяло лице 55 лв.
Мишници 30 лв.
Цели ръце 80 лв.
Половин ръце 35 лв.
Рамене 40 лв.
Гърди 40 лв.
Гърди лента 25 лв.
Цял гръб 80 лв.
Половин гръб 50 лв.
Гръб рамене 80 лв.
Корем 40 лв.
Корем лента 15 лв.
Цял триъгълник 50 лв.
Външни бикини 25 лв.
Цели крака 150 лв.
Половин крака 70 лв.
Кръст 30 лв.
Цяло тяло 300 лв.

Ценова листа - Мъже

Скули 30 лв.
Цяло лице 80 лв.
Мишници 55 лв.
Цели ръце 100 лв.
Половин ръце 45 лв.
Рамене 55 лв.
Гърди 80 лв.
Цял гръб 100 лв.
Половин гръб 65 лв.
Гръб и рамене 110 лв.
Корем 60 лв.
Корем лента 35 лв.
Цели крака 180 лв.
Половин крака 90 лв.
Кръст 50 лв.
Цяло тяло 370 лв.